Seznamte se: Montana

Hravá, barevná a velice variabilní. Tak by se dala popsat dánská značka Montana, kterou nyní nově zastupujeme a vy si její produkty můžete zakoupit na našem e-shopu. Pokud jste fanoušky minimalistického designu s maximální funkčností, bude Montana to pravé pro vás.

Realisation image

Značka Montana si klade za cíl vytvořit hravé prostředí, kde typový nábytek rozhodně nehraje druhé housle. My věříme, že si zaslouží vaši pozornost, pokud hledáte nábytek, který je krásný, funkční a udržitelný. Jejich modulární systémy nabízejí nekonečné možnosti přizpůsobení, což znamená, že můžete vytvořit prostor, který je skutečně váš.

Realisation image
Realisation image
Již od roku 1982 se společnost Montana Furniture řídí filozofií, že každý z nás má potřebu svobodně se vyjadřovat a přirozenou touhu vytvářet si vlastní osobní prostory. Na počest této skutečnosti vyrábí Montana vlastní originální řady flexibilních modulárních systémů v široké škále inspirativních barev a také reprodukce ikon dánského designu.

Jedním z hlavních pilířů značky je udržitelnost. Všechny produkty jsou vyráběny z ekologicky šetrných materiálů a s ohledem na minimální ekologický dopad. Firma používá vodou ředitelné laky a dbá na recyklaci materiálů. Společným jmenovatelem produktů je také barevnost. Více než 40 barevných odstínu vzniklo ve spolupráci s oceňovanou designérkou a odbornicí na barvy Margrethe Odgaard.

A jaký produkt od značky vnímáme jako nejvíce ikonický? Za nás je to jednoznačně Panton Wire od designéra Vernera Pantona z roku 1971. Tento drátěný modulární systém se po letech znovu objevil jako sběratelský kousek a značka jej ještě doplnila o nové prvky a velikosti. Nám se líbí jako samostatné noční stolky nebo jako policový systém složený z více modulů. Panton Wire a další designové produkty Montana už nyní seženete na našem e-shopu.

 

Seznamte se také s dalšími značkami, které zastupujeme. Rozepsali jsme se o &Tradition, HEM, nebo italské Miniforms.

Realisation image
Realisation image