Světlo pro krátící se dny

Paprsky podzimního slunce se s námi v posledních dnech loučí o něco dříve. Připravili jsme pro vás několik tipů na malé společníky, kteří vám přinesou světlo, kamkoli budete chtít. Přenosné lampy rozzáří dlouhý zimní večer a v létě vám budou dělat společnost na terase nebo na zahradním pikniku. Jsou vhodné i pro osvětlení knihovny nebo police, protože přenosné znamená bezdrátové. Dobíjejí se téměř stejně dobře jako mobilní telefon a svítí celé hodiny. Vybrali jsme naše oblíbené produkty od značky &tradition.

Realisation image

Lucca

Lampa Lucca je taková česká „lucerna“, nenechte se však zmást, název je odvozen od stejnojmenného toskánského města. Designéři společnosti Space Copenhagen vytvořili multifunkční kousek imitující teplo nočního osvětlení této italské destinace.

Realisation image
Realisation image

Flowerpot

Květináč je milá retro klasika z roku 1968 od experimentátora a designéra Vernera Pantona. Společnost &tradition oživila tuto ikonu a oblékla ji do spektra barev, aby se její zaoblený tvar dvojité kopule neztratil v žádném interiéru.

Realisation image
Realisation image

Caret

Caret je jedním z nejnovějších přírůstků značky &tradition. Inspiraci bankéřskými lampami nelze popřít. Jeho jemné linie se dobře vyjímají v tmavě vínové nebo hedvábně šedé verzi. Díky třem světelným režimům můžete jednoduše smazat hranice mezi prací a domovem.

Realisation image
Realisation image

Como

Como je elegantní společník z eloxovaného hliníku. Její klasický tvar ji předurčuje jako ideálního společného do téměr každého interiéru. Dokáže na sebe strhnout všechnu pozornost, ať už zvolíte hnědočervené nebo kamenně modré barevné provedení.

Realisation image
Realisation image

Setago

Slovo „Seta“ znamená ve španělštině houba. Tato lampa od designéra Jaimeho Hayoneho se jí nápadně podobá. Jeho design vypadá hravě a díky nenápadnému zlatému stmívači lze snadno nastavit intenzitu světla.

Realisation image
Realisation image